CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 February 2010

Friendship Contest

Waahh..bile keje sume dah siap (konon2nye la) mula la otak ni ligat nak wat/surf macam2. Tetibe jumpa plak blog yg menawarkan aktiviti menarik nih. Tadaa... FRIENDSHIP CONTEST!!! time kasih Cik Mar (new fren's blog) kerana membuka mata aku dgn lebih luas dlm dunia blogging nih.


syarat2 yang kne dipatuhi...hehe
  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe

Tarikh Tutup : 10 FEBRUARI 2010



So let see if I got one --->



.......................................................................3




.......................................2



.................1





Bila 4 sekawan berjumpa, Spice Girls terusss...

3 comments:

suamihanyisterizuki said...

yeahhh...

moh kite pakat join contest nih...sambil2 tambah kawan...

waaa, eira semangat giler menari...;)

P0cAhoNta$ said...

anie, kite bile lak nak cani? haha. rasenye anie pon suka karok gak kan? kan? =D

Hazwan Hakim said...

cantik gambo...ape2 hal hargailah persahabatan diantara kwn2 kita...


http://www.keemzone.com/2010/02/friendship-contest/