CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 March 2010

Akhirnya...

Whoaa... jap2 nak sapu sawang2 nih. haccuum! tu la berhabuk sgt. Sbnrnya saja nak igt balik zaman tahun lepas especially time besday I. hihi. Masa tu tingat anak2 kelas bg adiah kain pasang kaler kuning. Diorg ni cam tau2 je aku minat menjahit & dalam diam2 kain tu pon dah siap jd baju. jeng3.. eh mane gmbar? xpela tunggu besday thn ni nnt I rasmikan. hahaha. Memandangkan aku dah bole jahit baju maka lps ni dah bole terima tempahan sape2 yg nak. cewah! ;)

5 comments:

inatiffany said...

wah ok la tu ira!

P0cAhoNta$ said...

my 1st attempt. wud like to 'contribute' to people who loves wut I love to do ;)

inatiffany said...

wow.. my first attempt to set up Express Secretary online.!
haha

expressecretary said...

dear visit my blog

Zainur said...

Salam, thanx for ur wishes and doa :)Saya juga mendoakan kebahgiaan rumahtangga awak :)Terima kasih sudi visit my blog yang tak seberapa tu.. :)