CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 April 2010

Tengok sana, simpan sini

Sluurrrrpppp... hmmm cedapnye hirup Coke Lite BERAIS Acid. Ala.. cikit jer. Well, I know myself that I don't drink ice tak kirela siang ke malam ke panas ke sejuk ke. Aku suka mineral water & air suam je. hehe. Bila amik cuti panjang skit maka langkah pon pjg skit la kan.

Balik KL khamis haritu naik bas. Aku perati je passangers & people around. Mmg sonok tgk gelagat org & wat interpretation sendiri. Hati terpikat pada 2 penumpang nih. Indians, a mother & son. So sweet..Suka tgk when the son waited for his mother to step out from the bus to kedai makan. In my head "waahhh manjanye budak laki dgn mak dia nih. Sure anak mak". Well everybody is anak emak for sure but the term i used here refers to anak lelaki yg rapat betul ngan mak dia. Yela.. lelaki kan macho, cam nak tunjuk kewl je all the way kan tapi bila dgn mak, the world are theirs.

Ops its getting late & I have my own agenda after this ------> sewing!!!

7 comments:

Siti Radz said...

same here... kite pun tertarik ngan lelaki-anak-mak.. Hehehe

P0cAhoNta$ said...

So cute kan? Muka ganas2 tp dlm hati ada taman. Cam tu barula gentleman

Zilda Faizal Ariffin said...

cam knal ja ayat 2.......... mama andai kata suatu hari nanti mama dapt berita ttg kematian zil doakan zil disana k......... zil nk mint maaf dari hujung rambut hngga hujung kaki andai zil ada wat salah ngan mama.... zil tau zil ni nakal n xdgr ckap mama... mama dah pesan jgn bawak moto laju tp zil ttp bawak laju gak.... zil tau zil banyak wat org marah ngan zil.... so zil minta maaf ye..... zil takut xsmpat ja nk minta maaf ngan mama.....

Zilda Faizal Ariffin said...

kenangan yg zil xdpt lupakan ialah bila mama ketam zil.... kenangan 2 zil akan ingat smpai bila2..... love u mama so much.....

expressecretary said...

nak sewing gak...

Mr_Rizal said...

saya anak lelaki emak...

Armarios Collections said...

Zil: tu cubit2 sayang namenye..bukan nak bergurau tp peringatan! hehehe

Shina: come lets do it together ;P

Rizal: saya lak anak perempuan emak