CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 March 2009

Appointment 2 April 2009

"Cik jangan lupa 2/4/09 ni yee..." macam tula lebih kurang kata budak2 SPP2B aku nih. hihihih. Baikla anak2 mak, mak tak lupa. Siap tulih dalam blog lagi nih. Cian kat hangpa, dah elok2 plan hari sabtu tetibe mak plak takleh bagi komitmen. Maklumlaa...bz jek. Penat sangat sampai muka pun cam takleh blah jer..huhu. Harap2 lepas ni keja aku bole diselesaikan dengan konsisten.

Tingat zaman2 keje kat company swasta dulu (miss you guys at P2i Online). Environment sangat best, kawan2 yang sangat best dan boss yang quite sporting tapi mana2 pon tak dapat lari dari politik (politik dalam opis jer..). Skarang dah keje dengan gomen pon best jugak..Alhamdulillah environment best walopon tempat kecik.. bersyukur la di mana pon aku berada. Niat aku yang utama nak sampaikan pengetahuan yang aku ada pada anak bangsa (memang cita2 aku) selain daripada menerima gaji tiap2 bulan untuk membina kehidupan yang aku mahukan.

Okla, ada meeting ngan Ketua Jabatan (KJ) plak nih. Minggu ni memang minggu yang amat memenatkan. Bulan ni tak penah lagi dapat menikmati cuti hujung minggu. uwaaaaa....!!!

1 comment:

Nur hafizah said...

thanks la coz sudi tunaikan janji cik kpda kami.... we all cayang bgt kt cik.... cik la mama kami yg plg cute & sporting... thanks atas ilmu cik kpada kami... berkati setiap ilmu cik kpda kami semua k.... dont naughty2 k........ hehehehehehehe