CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 April 2009

Word for the day -> THANK YOU (Part 2)


Assalamualaikum. Menaip blog skali lagi since bape hari tak sempat nak jenguk2 langsung. huhu.. Kali ni nak say thanx to all who wished me on my birthday that day (bape haribulan kawan2????) Should I list them? I guess I just put it in my memory lah ye. hehehe..

Hurmm.. hadiah? (ada gak student Cik Ira yang tanya dapat ape) Ala.. malu la nak gitau.. Tapi ada la kan..yang boleh aku gitau adalah hadiah2 yang aku dapat tu sume special. Never thought in my mind I would received such presents. Well, after 4th April means i'm a year older now. A year older means so many things that I think I'm not in the mood of telling here. Takpe...dah safely save in My Document (ooooo....simpan dalam hati yerr). Nak tau tak? Ada satu pendapat (came from one of my friend but it kinda make sense) mengatakan, kalo birthday kita, bukan kita yang sepatutnya kene celebrate bagai nak rak tapi ibu kita. Sebabnya, ibu yang dah melahirkan kita on that memorable date. It does make sense, doesn't it?! Maka, pabila ibu call aku wish birthday, aku pon say thanx balik kat ibu sebab dah melahirkan aku pada waktu tu.. Pastu bleh plak ibu wat lawak, ish!

By the way, thanx to all; my Ibu, Abah, Kakdek, Munir, eerrrmmm..aaa, cousin, friends, students... with you guys I know that I still be remembered. Thanx a lot!!

7 comments:

ain said...

mama x aci la buh gambaq ana ja kmi satu kls pun nak gak.......huhuhu..ni nak mrjuk ni.....x nak kwan la dgan mama.....

P0cAhoNta$ said...

Anak2...gambaq hangpa suma ada saya letak tau. Tu yang kaler kelabu tu...takpe2..ini baru 1st try. lepas ni saya letak lagi gmba awak sume satu kelas k. Takmo majuk2. Sat g mama lari p batu belah batu bertangkup sat g...haaaa....

Zilda Faizal Ariffin said...

pas ni leh la minta tolong umie kena kan mama hani plak k....

P0cAhoNta$ said...

bolehhh...takde masalah punyer...hihihih ;P

Zilda Faizal Ariffin said...

tapi cm na nk contact umie nanti?

Zilda Faizal Ariffin said...

owh jaat gak la umie ni kan nk kenakan mama hani..... ala bukan selalu kan nk mama hani kan umie......

Hanybunny said...

ira...
hurmm x agak2 blog name...hehehe

nak link kan ira yea yea...