CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 May 2009

Di'TAG' kah aku?! -by Anie

1. Bekas kekasih saya adalah
~ Bekas air

2. Saya sedang mendengar
~ Lagu Because of You kat Era.fm tp ni dah stuck pulakk... kaco betul!

3. Mungkin saya patut
~ Refresh Era Capsules ni kot sebab lagu x kuar2 lagi nih!

4. Saya suka beli
~ Kuih kole kacang. Kuih kegemaranku.. huhu

5. Sahabat-sahabat baik
~ Cliche --> sume yg mengenali aku adalah sahabat2 baik aku. Jgn penah terdetik skit pon
untuk mempunyai musuh yeh!

6. Saya tak paham
~ Nape ada org asik suke salahkan orang lain jer. Ape, salah die sendiri tak nampak ke ha?!
Tensen kami ni kat sini tau!

7. Saya kehilangan
~ Idea untuk menyiapkan buku program. kikikiki

8. Ramai yang berkata
~ You ni tinggila..macam model. hahahaha =P

9. Makna nama
~ Nur Zahirah = Yang Berseri

10. Cinta itu adalah
~ Anugerah Allah yang sangat indah & tak ternilai harganya

11. Di suatu tempat
~ Di meja aku nih, aku tgh tengok kiri dan kanan, cari mana lalat durjana yang dok lalu lalang
dpn aku! Pap! haaaa...hamik ko. Mati lg sekor!

12. Saya akan
~ Amik cuti rehat lagi hujung bulan ni!!! hahahaha (sehari je pon =P)

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud
~ Hmm... syurga yg kekal abadi..?

14. Telefon bimbit saya
~ E66

5. Bila saya terjaga dari tidur
~ Bukak mata la pastu tengok jam dinding dalam gelap

16. Saya paling meluat apabila orang
~ sama ngan no. 6

17. Pesta/Parti adalah
~ Pesta Pulau Pinang =P / Parti... ish..

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
~ Anak kucing kat blakang umah. Maaf sbb tak dapat tolong kak shima tolong sekor anak
kucing jatuh dlm longkang tu.. Uwaaaa!!!!!

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
~ 20-an. Especially time blaja kat U. Selekeh tapi sonok gak. haha

20. Hari ini
~ Patutnya aku kene gi UUM nih tapi nape cam malas nak pegi nih...

21. Malam ini saya akan
~ Masak lauk sardin kalo rajin. hihih

22. Esok pula saya akan
~ Gi klinik gigi kot...dah kronik nih!

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini...
~ Amik toner letak kat kapas, sapu kat muka, pastu amik foundation lak, pastu boh bedak

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan paling best ialah
~ Kedai runcit Ban You dekat ngan umah

26. Makanan Barat atau Jepun
~ Barat. McD tu kire barat la kan?

27. Bilik yang terang atau gelap
~ Terang ketika nak wat keje ke ape ke, gelap time nak tido. Tp tido dlm terang pon tade hal

28. Makanan segera adalah menggemukkan
~ Tak ah! Mengurangkan bilangan rambut aku jer!

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
~ Kuih keria saya beli tadi ada dua. haa amikla

____________________________________________________________________
Mari menge'tag' orang2 ini:
  1. Cam biasala minah nih. Kak Hani
  2. Kakak ini juga. Kak Suba
  3. Tak lupa juga Cik Fatheem
  4. Nak tag jugak Anees
  5. Terbaru En. Koro Koro
  6. Sume student sem 1 & sem 2 & anak2 mama. Cepat!

3 comments:

_anees^ said...

wahhh!!!
ada blog jugak!!!
awat saya xtau!!!!

Hanybunny said...

ani tgh rajin menjawab tag n mengetag org..hehehe

nasib la eira...

Nur hafizah said...

ooooo mamam nk tag kami suma ye....
heheh nty sy join... hahaha